Digital hjemmeskole 17., 20. og 21. desember

Illustrasjon.

For de elevene som har plass på AKS gjelder:
Frem til og med tirsdag 21. desember holder AKS åpent for de av barna som har forelder i samfunnskritiske yrker og barn med særlige behov som ikke kan ivaretas hjemme. Påmelding til dette gjøres i samme skjema som skolen.
Fra onsdag 22. desember er AKS åpent på gult nivå, og ikke bare begrenset til barn med foreldre i samfunnskritiske yrker og barn med særlige behov. Programmet for Jule-AKS opprettholdes, med trinnvise kohorter disse dagene.

Vi oppfordrer likevel til å holde barna hjemme for de som har mulighet til det

For elever som trenger tilsyn på skolen:
Dere som har samfunnskritiske yrker, og derfor trenger tilsyn i skoletiden for barna deres de tre skoledagene det gjelder, må skaffe bekreftelse fra arbeidsgiver. Dere kan melde på barna i lenken under.

Dere som opplever at dere selv, eller barnet deres er i en sårbar situasjon, og har det best på skolen disse dagene kan vi også vurdere å tilby tilsyn. Vi har begrenset med kapasitet dessverre, så ta kontakt med Geir på epost eller telefon, så gjør vi vurderingen da. Dere skal også melde på barnet i lenken under.

Påmelding til tilsyn

Epost til Geir: geir.ueland@osloskolen.no
Telefon til Geir: 22 89 35 00

Elever som skal ha tilsyn på skolen må ha med læringsbrettet sitt, planer, bøker og opplegg fra lærer som de trenger i løpet av dagen.

Fra uke 1 starter vi opp igjen på gult nivå. Les mer om gult nivå ved å trykke her.