Julen på Disen skole

Julemotiv

Vi har åpnet desember og vi har tent juletreet. Vi har vår egen julekalender og hver dag i desember skjer det noe med jul på skolen. 5. trinn øver på juleforestilling med innslag av Lucia. Vi håper vi kan invitere elevene på skolen til forestillinger på dagen, og foreldrene på 5. trinn på kvelden den 13. desember. Rundt omkring planlegges det forskjellige avslutninger, noen ut og noen inne. AKS øver til forestilling, elevrådet har laget quiz og elevmeglerne skal dele ut pepperkaker. En morgen deler ledelsen ut sjokolade til elevene. Vi skal ha felles juleverksted på hele skolen. Alle elevene skal lære om gamle og nye juletradisjoner, vi skal gå rundt juletreet og synge gamle, kjente og gode julesanger, vi skal ha samlinger ute med musikk, dans og sang, og ikke minst så er Disennissen rundt omkring på skolen. Han sender alltid et brev til oss før han kommer. Elevene kan skrive brev til han og legge i kassa hans som står utenfor vaktmesterens kontor.

Disen skole ønsker alle en fin førjulstid.