3. trinnsbasen

Klatreveggen

Denne perioden er fra uke 1-7, og er en aktivitetsperiode. Barna velger aktivitetene de vil på, fra dag til dag. I tillegg til valgfrie aktiviteter har vi helårstilbud, mat og helse og fri lek ute. Ukeplan og aktivitetskatalog for denne perioden ligger vedlagt. Aktivitetene som tilbys i denne perioden er "Allidrett", "Kunst og kulturtimen", "Gøy med Språk", "Aktivitetsstasjoner", "Digitid /Kahoot" og "Fredagstalenter"

Periode 3: Uke 1-7
Ukeplanen for denne perioden finner dere vedlagt. På denne ukeplanen ser dere dagsrytmen og oversikt over valgfrie aktiviteter, mat og helse og helårstilbudene våre. Vi minner også om at oversikt over periodene våre finnes på nettsiden vår, under Årsplan.

Sosialt mål
De sosiale målene for neste periode er to forskjellige, med et nytt mål for hver måned.
- Det sosiale målet for januar er: "Vi er skolevenner og kan være sammen med alle"
- Det sosiale målet for februar er: "Vi vil at alle skal kunne være seg selv på skolen".
Arbeid med det sosiale målet gjøres i samarbeid med skolen. Plakater med mål for hver måned henges rundt omkring på skolen, og er satt opp av vår sosiallærer, Kristin. På AKS snakker vi med barna om målet, minner de på og spør hvordan vi kan jobbe med dette – både for og etter aktiviteter, og i spisetid.