4. trinnsbasen

Fra novemberfestivalen 2019

Periode 2: Uke 41-51
Denne perioden er fra uke 41-51, og er en aktivitetsperiode.
Aktivitetene som tilbys i denne perioden er "Gaveverksted", "Perlehagen", "Spillsone (Høydepunkt)", "Juniorforskerne", "Verdensrommet", "Gatekunst", "Lekeland" og "Disenklubben (Høydepunkt)". Barna velger aktivitetene de vil på, fra dag til dag. Ukeplan og aktivitetsplan for denne perioden ligger vedlagt. 

Høydepunkt
Vi fortsetter med turer ca 1 gang i mnd, vi sender ut påmelding 1-2 uker i forveien.  AKS spanderer disse turene. Vi har også playstation på tirsdager og kosedag med film på fredager. 

Helårstilbud
Fra uke 41 starter vi opp med helårstilbudene våre. Dette er et påmeldingstilbud som går gjennom hele året, uavhengig av aktivitetsperioder. Vi er stolte av å kunne presentere våre flotte helårstilbud:

Fotballskole
Sangkor
Hip Hop-Akademiet

Sosialt mål
Det sosiale målet for denne perioden er: "Vi viser hverandre oppmerksomhet". Dette sosiale målet er i tråd med temaet for verdensdagen for psykisk helse, livet under og etter pandemi – vær oppmerksom, vær til stede, følg opp!

Arbeid med det sosiale målet gjøres i samarbeid med skolen. Plakater med mål for hver måned henges rundt omkring på skolen, og er satt opp av vår sosiallærer, Kristin. På AKS snakker vi med barna om målet, minner de på og spør hvordan vi kan jobbe med dette – både for og etter aktiviteter, og i spisetid. På mandag 11. oktober vil vi servere kaffe til alle foresatte som henter ved krysseboden, for å markere verdensdagen for psykisk helse.