4. trinnsbasen

Denne perioden er fra uke 1-7, og er en aktivitetsperiode. Barna velger aktivitetene de vil på, fra dag til dag. I tillegg til valgfrie aktiviteter har vi helårstilbud, mat og helse og fri lek ute. Ukeplan og aktivitetskatalog for denne perioden ligger vedlagt. Aktivitetene som tilbys i denne perioden er "Spillhjørnet", "Kunsthagen", "Fifaturnering", "Livet på jorda", "Lekeland", "Yoga", "Disen design" og "Fredagskos".

Periode 3: uke 1-7
Ukeplanen for denne perioden finner dere vedlagt. På denne ukeplanen ser dere dagsrytmen og oversikt over valgfrie aktiviteter, mat og helse og helårstilbudene våre. Vi minner også om at oversikt over periodene våre finnes i årsplanen vår ved å trykke her.

Turer - Høydepunkt på 4.trinn
Vi fortsetter med turer ca 1 gang i måneden. Det vil bli på tirsdager og fredager. Påmelding sendes ut, som tidligere, ca 1-2 uker i forveien. Det blir ingen tur i januar grunnet korona, men vi gjør det ekstra koselig, med servering, og spennende aktiviteter på skolen med barna. Vi legger også opp til spontane (utenom ukeplanen) aktiviteter som barna ønsker fra dag til dag.

Matservering - Høydepunkt på 4.trinn
Vi starter med matservering på mandager. Dette er noe barna gleder seg veldig til! Egen meny for dette ligger vedlagt. Barn som har leksehjelp på mandager spiser etter, og de som ikke skal delta på leksehjelp spiser før. Vi spiser på mat og helse rommet. Sjekk menyen og ta med ekstra mat (egen matpakke på AKS) hvis ikke barnet skal spise. Vi tar hensyn til allergier som er sendt til baseleder. Hvis barnet ditt har allergi og du ikke har sendt epost om dette så må baseleder få beskjed om dette så fort som mulig.

Sosialt mål
De sosiale målene for neste periode er to forskjellige, med et nytt mål for hver måned.
- Det sosiale målet for januar er: "Vi er skolevenner og kan være sammen med alle"
- Det sosiale målet for februar er: "Vi vil at alle skal kunne være seg selv på skolen".
Arbeid med det sosiale målet gjøres i samarbeid med skolen. Plakater med mål for hver måned henges rundt omkring på skolen, og er satt opp av vår sosiallærer, Kristin. På AKS snakker vi med barna om målet, minner de på og spør hvordan vi kan jobbe med dette – både for og etter aktiviteter, og i spisetid.