Hovedseksjon

Juniorkokkene

Mat og helse

AKS legger til rette for at elevene får erfaring med å tilberede måltider, får kunnskap om ernæring og sørger for gode fellesopplevelser gjennom måltidene.

Fra uke 34 blir det oppstart av Juniorkokkene på alle trinn. Disen AKS er så heldige å ha en egen ansvartlig for denne aktiviteten. Hun heter Hilde og har lang erfaring med matlaging med både barn og voksene.

Det vil bli klassevis rullering, hvor hvert trinn har en dag ukentlig på Mat og Helse-rommet. Baseleder sender oversikt over hvilke barn som er på de ulike gruppene. Det vil også bli matlaging, baking og felles måltider i feriene på AKS.

Ingen av våre matretter som vi lager på Juniorkokkene vil inneholde nøtter.

1. trinn: Onsdager fra kl. 14:00-16:00

2. trinn: Mandager fra kl. 14:00-16:00

3. trinn: Torsdager fra kl. 14:00-16:00

4. trinn: Tirsdager fra kl. 14:00-16:00

I tillegg til Juniorkokkene, serverer Disen AKS frukt og grønnsaker daglig til matpakken.